Over Ons

Meer dan 25 jaar ervaring in de installatietechniek!

Over Ons

Van Hoof Installatietechniek

Aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties

Van Hoof Installatietechniek is met het bedrijf én winkel gevestigd in Oud-Gastel.

Wij verzorgen de aanleg en onderhoud van elektrotechnische installaties waarbij kwaliteit en vakmanschap voorop staan. Wij voeren werkzaamheden voor zowel particulieren als bedrijven uit.

Al jaren is van Hoof Installatietechniek specialist in elektronica en witgoed. Voor een compleet aanbod en advies bent u bij ons aan het juiste adres. Zo kunt u in onze winkel terecht voor het kopen van o.a. uw wasmachine, droger, koelkast, vriezer of klein-huishoudelijke apparatuur. Ook kunt u met al uw vragen over reparaties of andere services bij ons terecht.

Van Hoof Installatietechniek is onderdeel van Electronic Partner (EP). Daarnaast zijn wij ook lid van Install Q en zijn daarmee in het bezit van zegelrecht in het werkgebied van Enexis Netbeheer in Noord-Brabant. Hierdoor kunnen wij zonder tussenkomst van het energiebedrijf een storing aan de hoofdzekering verhelpen, de elektrische installatie keuren, opnieuw zegelen en vervolgens opleveren. De werkzaamheden gebeuren volgens de laatste normen van de NEN 110 én NEN 3140.

Verder zijn wij lid van WeCycle. Daarmee zorgen wij ervoor dat alle oude apparatuur, welke bij ons ingeleverd zijn, op een duurzame manier worden afgevoerd en gerecycled.

Geschiedenis
Van Hoof Installatietechniek is in 1997 begonnen als reparatiebedrijf. Vervolgens zijn ook de installatiewerkzaamheden toegevoegd.

In 2002 is tevens de winkel toegevoegd. Het idee om ook een winkel te starten is voortgevloeid uit alle reparatiewerkzaamheden aan witgoedapparatuur. Meer weten over onze winkel? Klik hier